Caută
Close this search box.

Gabriela Firea, despre incendiul de la Constanţa: „Toţi cei aflaţi la guvernare trebuie să plece!”

gabriela firea

Senatorul PSD Gabriela Firea a cerut demisia tuturor celor aflaţi la guvernare, după incendiul de la Spitalul de boli infecţioase din Constanţa, în urma căruia au murit 9 pacienţi. Şi fostul ministru PSD al Sănătăţii Florian Bodog a cerut demisia premierului Cîţu, într-o postare pe Facebook.

”Nu era de ajuns că România este pe locul 6 în lume şi pe locul 2 în Europa la decesele COVID… Nu era de ajuns că decesele la pacienţi cu noul coronavirus din România reprezintă 5% din totalul celor raportate în lume…Suntem singura ţară din lume în care s-au înregistrat deja 3 incendii la spitale, cu 33 de morti”, a scris Gabriela Firea, într-o postare, pe Facebook.

Ea a continuat: ”De azi, <> acesta ingrozitor creşte… sunt cel puţin 9 persoane decedate la Constanţa…Toţi cei aflaţi la guvernare trebuie să plece!”.

Şi fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog, tot de la PSD, a scris pe Facebook că, ”din nefericire, pacienţii internaţi în spitalele din România continuă să moară cu zile din cauza incompetenţei Guvernului Cîţu, care nu a făcut nimic pentru a pregăti aşa cum trebuie noul val al pandemiei”.

”Secţiile ATI sunt supraaglomerate, iar spitalele abia mai fac faţă. În tot acest timp, (încă) premierul Cîţu nu are altceva mai bun de făcut decât să găsească ţapi ispăşitori pentru propria sa incapacitate. Când toţi se pricep la toate, iată rezultatul! Dacă ar avea un pic de onoare, Cîţu şi-ar da deja astăzi demisia! Oare câţi mai trebuie să moară până vom scăpa de acest criminal?”, a afirmat Bodog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri