Caută
Close this search box.

Hansi Flick: Victoria obținută în fața României, scor 2-1, este una meritată

Hansi Flick a declarat că victoria obținută în fața României, scor 2-1, este una meritată, chiar dacă Germania a reușit cu greu să întoarcă rezultatul în favoarea ei după golul înscris de Ianis Hagi.

Mă enervează mereu când primim gol. Am fost aproape de a primi un penalty, dar pe urmă am suferit. Nu ne-a fost ușor să ne revenim. Echipa a dat totul și fanii din tribune ne-au împins de la spate, cred că am meritat să câștigăm.

România s-a apărat foarte jos. Thomas Muller a fost exact unde trebuia să fie la faza respectivă (n.r. a golului de 2-1).

Trebuia să ne apărăm mai bine la golul lor, dar trebuie să spunem că acțiunea lui Hagi a fost una foarte bună. Și-a folosit ambele picioare și a gândit foarte bine faza„, a declarat Hansi Flick la finalul meciului.

Naționala de fotbal a României a sperat la o victorie puțin scontată după golul superb al lui Ianis Hagi, dar nu a reușit să reziste până la finalul meciului de la Hamburg. Germania a revenit în repriza secundă, s-a impus cu 2-1, și se află pe primul loc în Grupa J din preliminariile Cupei Mondiale 2022. Trupa lui Mirel Rădoi a ajuns pe locul 4, dar poate urca în clasament dacă va câștiga luni în fața Armeniei.

Ianis Hagi a deschis scorul în minutul 9, după ce l-a driblat pe Rudiger și a înscris cu un șut la colțul lung, dar Serge Gnabry (’52) și Thomas Muller (’81) au adus victoria gazdelor.

Rezultatele înregistrate vineri în Grupa J:

Germania vs România 2-1
Au marcat: Gnabry ’52, Muller ’81 / Hagi ‘9

Islanda vs Armenia 1-1
Au marcat: Johannesson ’77 / Hovhannisyan ’35

Liechtenstein vs Macedonia de Nord 0-4
Au marcat: Velkovski ’39, Alioski ’66 (penalty), Nikolov ’74, Churlinov ’83

Clasamentul Grupei J:

1. Germania (19-3 golaveraj) 18 puncte
2. Macedonia de Nord (15-6) 12
3. Armenia (8-10) 12
4. România (10-8) 10
5. Islanda (7-15) 5
6. Liechtenstein (2-19) 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri