Caută
Close this search box.

Internţionalul moldovean Cătălin Carp a semnat cu Dinamo Bucureşti

cătălin carp

FC Dinamo Bucureşti anunţă transferul internaţionalului moldovean Cătălin Carp la clubul din Ştefan cel Mare până la finalul acestui sezon competiţional, a declarat administratorul special Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook.

Născut la Chişinău, Cătălin Carp are dublă cetăţenie, română şi moldovenească, a terminat junioratul la Şahtior Doneţk şi a evoluat în carieră pentru Dinamo 2 Kiev (Ucraina), CFR Cluj, FCSB şi Viitorul Constanţa (România), Ufa şi Tambov (Rusia).

Mijlocaş defensiv, Cătălin Carp poate juca şi fundaş central, având 36 de selecţii şi două goluri marcate pentru prima reprezentativă a Moldovei.

– 28 de ani a împlinit Cătălin Carp, săptămâna trecută, pe 20 octombrie.

– 21 de meciuri a adunat Cătălin Carp, sezonul trecut, în prima ligă din Rusia, 9 pentru Tambov şi 12 pentru Ufa. Are 88 de jocuri şi 3 goluri în patru sezoane şi jumătate în campionatul Rusiei.

– 40 de partide a jucat Cătălin Carp în Liga 1, 17 la CFR Cluj, 9 la FCSB şi 14 la Viitorul Constanţa. Cu echipa lui Gheorghe Hagi, Farul de astăzi, a câştigat titlul de campion în 2017.

– 71 este numărul oficial de joc al lui Cătălin Carp la Dinamo Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri