Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis a semnat decretul privind desemnarea lui Nicolae Ciucă, drept candidat la funcţia de premier

nicolae ciucă

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind desemnarea lui Nicolae Ciucă în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, a informat Administraţia Prezidenţială.

Nicolae Ciucă a fost propunerea PNL pentru această funcţie, la consultările cu şeful statului. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că această criză politică a durat prea mult şi este nevoie acum de un guvern cu puteri depline.

„Discuţiile de astăzi au fost considerabil mai bune decât ultimele discuţii. Am reiterat că acum este nevoie de o soluţie reală. Acum criza politică trebuie să se încheie. Acum este nevoie de un guvern care se apucă să rezolve problemele care îi preocupă şi pe români.

Trebuie să terminăm cu această criză de preocupări care ţin doar de politicieni. Această criză a durat deja prea mult. Este inadmisibil să continuăm în acest stil. Avem criza pandemică, avem o situaţie dramatică în spitalele din România, iarna bate la uşă, preţurile la energie cresc.

E nevoie de un guvern cu puteri depline pentru a pune în practică soluţiile pe care le-am gândit”, a afirmat şeful statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri