Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis anunță restricții pentru persoanele nevaccinate: De luni, certificatul verde va fi obligatoriu pentru desfășurarea activității

klaus iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat o şedinţă cu toţi responsabilii guvernamentali implicaţi în gestionarea pandemiei pentru instituirea unor măsuri „clare, restrictive”, iar la finalul ei a anuntat că, de luni, vor fi instituite restricții pentru persoanele nevaccinate.

Dragi români, dacă vreți să terminăm cu pandemia, vaccinați-vă! Dacă vreți să nu ajungeți la spital și ATI, vaccinați-vă. Singurul lucru care se întâmplă dacă vă vaccinați e că scăpați de boală, de forme grave. Până atunci e nevoie de restricții prin care putem să avem grijă de cei vulnerabil”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

  • Preşedintele a menţionat, ca măsură pentru oprirea valului 4 agresiv, certificatul verde sau orice măsură ce poate reduce interacţiunea umană.
  • După ședință, președintele Iohannis a anunțat noi restricții: carantină de noapte pentru nevaccinați și reintroducerea obligativității purtării măștii atât în spațiile închise, cât și în cele deschise.
  • De asemenea, de luni intră în vacanţă şi elevii de gimnaziu şi liceu, nu doar cei din ciclul primar, timp de două săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri