Caută
Close this search box.

LIVE VIDEO Florin Cîţu: Azi a murit moralitatea. Moţiunea PSD e votată de USR

florin cîţu

Premierul Florin Cîţu a declarat în Parlament, la dezbaterea moţiunii de cenzură împotriva sa, că ”astăzi a murit moralitatea”, moţiunea PSD este votată de USR. ”Dragi români, vă cer scuze că am crezut în USR!”, a afirmat el.

Cîţu a calificat USR drept un partid iresponsabil, el afirmând că a tolerat o echipă de incompetenţi la guvernare. Liderul PSD Marcel Ciolacu a acuzat în discursul său guvernarea PNL afirmând că România eşuată este singurul proiect politic care rămâne după PNL.

El i-a transmis premierului că a ajuns cel mai detestat om din România. Camera Deputaţilor şi Senatul dezbat şi votează marţi moţiunea de cenzură a PSD intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!”.

Premierul Florin Cîţu a venit la tribuna Parlamentului pentru a-şi prezenta punctul de vedere, în huiduielile unora dintre parlamentari.

”Astăzi a murit moralitatea. Moţiunea PSD este votată de USR, care s-a aliat cu extremiştii”, a afirmat Cîţu. Nici un parlamentar nu şi-a retras semnătura, de pe textul moţiunii de cenzură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri