Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea, despre noul PSDragnea: „Avem peste 80.000 de membri şi organizaţii, în absolut toate judeţele”

liviu dragnea

Liviu Dragnea a anunțat că peste 80.000 de români s-au înscris până acum, în partidul său, susținând că APP are acum organizațîi în fiecare județ și chiar și la nivel de comune.

Mare parte dintre șefii organizațiilor locale sunt foști membri PSD.

„Alianța pentru Patrie, la ora asta, aseară am vorbit din nou cu Codrin, sunt constituite organizațîi în absolut toate județele și în 17 țări. Înscrierile sunt în fiecare zi, cu toate atacurile informatice pe care le-au avut.

Erau 82.000 de membri înainte să se blocheze site-ul și să se refacă și să se mute în altă țară. Au fost furate 6.000 de nume, cu toate datele cu tot, sunt acum în jur de 70.000, o să aflu diseară câți sunt.

I-am rugat să nu mai facă public numărul de înscrieri, pentru că nu ăsta este interesul lor și nici nu îi ajută absolut deloc. M-a surprins foarte plăcut că tracțiunea este foarte mare. are o aderență foarte mare până la nivel de comune”, a declarat Dragnea.

Mare parte dintre cei care conduc filialele APP sunt foști membri ai PSD sau rude apropiate ale acestora.

La Bihor de exemplu partidul lui Dragnea este condus de Lilla Boglarka Debelka. Ea a fost președinte PSD Diaspora, a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în Guvernul Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri