Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea intră în Parlament! Surpriză totală pe scena politică. Nimeni nu se aștepta

liviu dragnea

Așa ceva era chiar de neimaginat.

Liviu Dragnea dă o nouă lovitură partidului căruia i-a fost lider. Trei foști deputați social-democrați au decis să se alăture Alianței Pentru Patrie (APP), noul partid al Lui Liviu Dragnea, cu toate că în ultimii ani au fost adversari declarați ai fostului lider PSD.

Liviu Dragnea, lovitură dură pentru PSD! Trei foști lideri social-democrați s-au înscris în APP

Mai precis este vorba despre foștii deputați social-democrați Răzvan Rotaru, Tamara Ciofu și Costică Macaleți, fostul președinte al Consiliului Județean Botoșani. Anunțul a fost făcut de către Răzvan Rotaru pe pagina sa de Facebook.

Acesta a anunțat că nu este de acord cu traseismul politic, însă a precizat că în PSD nu se mai putea problema unei cariere politice din cauza părerilor în contradictoriu dintre conducere și fostul deputat.

”După 17 ani, am ales să părăsesc Partidul Social Democrat și vă asigur că nu a fost o decizie ușoară și nici nu a fost luată în pripă. Vreau sa subliniez ca nu sunt de acord cu traseismul politic. Însă, după cum probabil ati observat și voi, nu se mai punea problema de vreo șansă de carieră politică în PSD, din cauza divergențelor de opinii dintre mine și actuala conducere a partidului, deși am muncit și m-am implicat 100% în dezvoltarea filialei PSD Botoșani, de-a lungul timpului.

Consider că vouă, celor care m-ați susținut și mi-ați acordat încredere, vă datorez aceste explicații și vă asigur că voi continua să pledez pentru dezvoltare locală și pentru un standard de viață mai ridicat pentru botoșăneni.”, spune acesta.

Răzvan Rotaru a mai spus că a fost de acord, împreună cu Tamara Ciofu și Costică Macaleți, să pună bazele Organizației Alianța pentru Patrie la nivelul județului Botoșani.

”Vă anunț că împreună cu doi oameni minunați, foști lideri ai PSD Botoșani, d-na dr. Tamara Ciofu, fost deputat și dl.Costică Macaleți, fost președinte al Consiliului Județean, am acceptat să punem bazele Organizației Alianța pentru Patrie #APP la nivelul județului Botoșani și pe această cale, le mulțumesc că formăm o echipă frumoasă și motivată să facă lucruri bune.

Pentru aceia dintre voi, nemulțumiți de actualele formațiuni politice, îmi doresc să găsiți în APP, o alternativă, fiind un partid care se adresează tuturor categoriilor sociale și care susține țara, familia, identitatea națională, bunăstarea fiecărui cetățean, precum și valorile istorice tradiționale, culturale, morale și religioase ale poporului român. Vă așteptăm în echipa noastră!”, a scros fostul deputat Răzvan Rotaru, pe Facebook.

Amintim că în 2018, atunci când Liviu Dragnea era condamnat în primă instanță în dosarul angajărilor fictive, Răzvan Rotaru și Tamara Ciofu i-au cerut demisia din fruntea PSD și din Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri