Caută
Close this search box.

Localul membrului AUR Horaţiu Şerb, „La Copac”, a fost închis. Nu respecta restricţiile

horaţiu şerb

Localul „La Copac”, din Capitală, a fost închis de autorități pentru o săptămână, anunță proprietarul localului, Horațiu Șerb, militant AUR.

Șerb susține că a fost pedepsit pentru nesupunere, fără a da alte detalii. Șerb este un cunoscut militant AUR, el participând și la mitingul de acum trei săptămâni, din Capitală, în care 15.000 de oameni s-au împotrivit certificatului verde și vaccinării.

„După cum ne așteptăm, nesupunerea are consecințe. Activitatea este suspendată o săptămână, ne revedem săptămâna viitoare”, se anunță pe pagina de Facebook a localului. Șerb a afișat în interiorul restaurantului pasaje din Constituția României.

„La Copac” a fost în centrul unui mare scandal, la începutul lunii august, după ce Oana Lovin a fost chemată să îi hărțuiască pe Dan Barna și pe soția sa însărcinată.

Inițial, Oana Lovin l-a așteptat pe Barna, în fața restaurantului „La Copac”. „Haideți, domnu’ Bana, mai mâncați mult? Alții nu au ce mânca acasă”, a spus Lovin, începând să transmită live, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri