Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu: I-am trimis premierului desemnat Ciucă cele 10 priorități ale PSD

marcel ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni dimineață, că PSD nu a negociat cu PNL pentru susținerea unui nou guvern și nu poate face acest lucru, deoarece liberalii au o decizie în acest sens, dar că social-democrații sunt obligați să discute cu premierul desemnat Nicolae Ciucă.

Ciolacu a spus că i-a transmis lui Nicolae Ciucă cele 10 priorități ale PSD pe care „eventual să le prindă în programul de guvernare”. Șeful social-democraților susține că România are nevoie de un guvern stabil, altfel „cel mai bine este să ne întoarcem la români”.

PSD nu a avut negocieri de a intra la guvernare sau de a nu intra la guvernare. Singura discuție a fost telefonică cu prim-ministrul desemnat, căruia i-am trimis cele 10 priorități ale PSD, eventual să le prindă în programul de guvernare și rămânând ca domnia sa să ne transmită programul de guvernare pentru o perioadă cât mai scurtă.

Nu avem în acest moment o discuție ca PSD să intre la guvernare.

PSD nu poate negocia cu PNL, deoarece PNL are o decizie în acest sens. PSD este obligat să stea de vorbă cu un prim-ministru desemnat.

Cred că România are nevoie de un guvern nu minoritar, ci de un guvern stabil pentru toate crizele pe care le are de înfruntat.

În cazul în care nu se poate creiona un guvern stabil, cred că cel mai bine este să ne întoarcem la români.

România a avut un singur guvern stabil, cel pe care și l-a dorit președintele Klaus Iohannis, cel de dreapta. Nu a dat șansa unui alt tip de guvern.

Citește și: Moldova, în topul țărilor cu cele mai mari rate de decese

Pe mine nu mă interesează nicio funcție, nici la Cameră, nici la Senat, nici în Guvern”, a declarat Marcel Ciolacu, la sediul PSD, citat de Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri