Mesaj sfidător al lui Marcel Ciolacu, în ziua în care în România s-a înregistrat cel mai mare număr de decese, de la începutul pandemiei. Ciolacu încearcă să scoată profit politic, inclusiv din această tragedie.

„Pe vremea noastră, românii nu mureau arși în spitale”, a afirmat Ciolacu, într-un mesaj pe Facebook, răspunzând unui român care îl întrebase despre spitalele regionale promise de PSD.

Iată mesajul integral: „Bine că a început construcția lor în ultimii 2 ani! Noi am făcut 3 spitale de la zero în guvernările de stânga și am deschis alte 70 de spitale închise de guvernarea de dreapta. Pe vremea noastră românii nu mureau arși în spitale. Lăsați lozincile, că situația este dramatică”.

Ciolacu a mai spus că „unul dintre marii vinovați” pentru numărul mare de morți, din ultimele 24 de ore, este fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă.

„Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgență, înaintea audierii din comisii! Asta, dacă Cioloș și USR mai au vreun dram de bun-simt!

NU poți propune la Sănătate aceeași persoană care, din iulie până în septembrie, a ignorat avertizările repetate de la specialiștii din țară, instituții europene și chiar de la OMS privind dezastrul sanitar care urma să lovească România în toamnă!

Mandatul lui Mihăilă este cronica unui DOLIU NAȚIONAL: ZERO testare extinsă, ZERO achiziții de medicamente anti-COVID și, mai ales, ZERO resurse pentru a pregăti spitalele de noul val al pandemiei!

A veni la Sănătate – în ziua cu peste 570 de morți! – cu unul dintre marii vinovați pentru tragedia în care ne aflăm, reprezintă cea mai mare bătaie de joc la adresa românilor!”, a susținut Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here