Caută
Close this search box.

Mesajul de adio al lui Rareș Bogdan: ”E foarte greu să fii la fel de iubit când schimbi televiziunea”

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat marți, pentru cei de la stiripesurse.ro, că istoria postdecembristă demonstrează faptul că formațiunile desprinse din partidele mari sunt sortite eșecului, după ce Ludovic Orban a demisionat din grupul parlamentar PNL.

„Acum noi suntem preocupați să facem un Guvern cu toate prerogativele în funcție. Noi finalizăm programul de guvernare, ne ocupăm de situația pandemică, căutăm soluția problemei legată de prețurile la energie, așteptăm primii bani din PNRR. Deci astea sunt preocupările. Acum că dl Ludovic Orban alege să își ducă bătăliile politice și dânsul nu a trecut peste supărarea pricinuită de pierderea Congresului, ce să mai zic? Nu e un moment fericit când vezi un om care se pregătește să plece din partid, dar acum nu trebuie uitat că în 1993-1998 Ludovic Orban a mai fost plecat din PNL, a făcut parte din PL ’93 alături de Dinu Patriciu și Horia Rusu și atunci ataca exact ca acum PNL-ul și până la urmă în 1998 s-a reîntors în PNL.

Toate exemplele, de la Teodor Meleșcanu cu ApR, Victor Ponta cu Pro Romania, Calin Popescu Tăriceanu cu PNL-at și apoi cu ALDE, Gabriel Oprea cu UNPR, Traian Băsescu chiar, au fost sortite eșecului. Pentru un realizator TV care s-a consacrat la o televiziune e foarte greu să fie la fel de iubit, la fel de bun, să aibă la fel de mare succes la o altă televiziune, cam așa e și cu…. Când faci parte din mișcarea liberală 30 de ani, acum să zici că PNL nu mai este bun pentru că nu mai ești tu președinte? Dar până acum o lună era foarte bun pentru că erai tu președinte? Nu vreau să comentez foarte mult gestul”, a declarat Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri