Caută
Close this search box.

Nachman Shai, ministru israelian: Voi, românii, ar trebui să vă vaccinaţi

nachman shai

Ministrul israelian pentru Diaspora, Nachman Shai, îi îndeamnă pe români să se vaccineze şi afirmă că nu înţelege de ce atât de mulţi oameni îşi riscă viaţa în condiţiile în care spitalele din România sunt pline, după cum a aflat din presa internaţională.

Nachman Shai, ministru israelian pentru Diaspora, afirmă că media trebuie implicate atât în campanii pozitive, cât şi în campanii negative, când vine vorba de vaccinare.

„Voi, românii, ar trebui să vă vaccinaţi, şi nu sunt plătit de guvern să vă spun asta. (…) Eu transmit un mesaj simplu: ‘Vaccinul vă va salva viaţa!’. Este ştiinţă. (…) Ieri dimineaţă (duminică – n.r.), când am mers la jogging, am văzut o ştire pe CNN cu titlul „Spitalele româneşti sunt pline”. De ce-şi asumă oamenii acest risc? Nu înţeleg”, a declarat pentru Agerpres Nachman Shai, care este fost membru al parlamentului israelian şi are o îndelungată experienţă ca purtător de cuvânt, inclusiv în slujba armatei israeliene.

El a subliniat că, deşi are o rată de vaccinare mult mai mare decât alte ţări, Israelul nu este mulţumit. „Vrem ca fiecare israelian să fie vaccinat”, a subliniat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri