Caută
Close this search box.

Orăşelul copiilor din Oradea redevine centru de vaccinare

orăşelul copiilor din oradea

Orăşelul Copiilor din Oradea îşi suspendă activitatea dedicată celor mici şi redevine centru de vaccinare începând de mâine, 26 octombrie, a anunţat Primăria Oradea.

Potrivit comunicatului, Centrul de vaccinare de la Orăşelul Copiilor va funcţiona zilnic, de luni până duminică, de la ora 8 la 20. Accesul se va face prin intrarea principală. Aici vor funcţiona trei fluxuri de vaccinare, două cu vaccinul Pfizer şi unul cu vaccinul Johnson & Johnson.

„Prin deschiderea noului centru de vaccinare este posibilă efectuarea unui număr mai mare de vaccinări într-un timp scurt şi în condiţii de siguranţă sanitară,” se menţionează în comunicat.

Cei care doresc să se vaccineze în Oradea mai au la dispoziţie patru centre modulare în Piaţa Emanuil Gojdu, unde pot opta pentru vaccinurile Pfizer, Johnson & Johnson, Moderna sau AstraZeneca, centrul de la Colegiul „Traian Vuia”, centrul de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Avram Iancu”, centrul C.M.D.T.A. din str. Dunărea sau mai recent, centrul mobil de la complexul comercial Auchan, unde se pot vaccina cu Pfizer şi Johnson & Johnson. Toate centrele sunt deschise zilnic, de la 08.00 la 20.00, informează Agerpres.

„Centrul mobil din Auchan va fi şi el deschis toată săptămâna, decizia fiind luată ca urmare a numeroaselor solicitări venite în aceste zile din partea populaţiei. Potrivit hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU), persoanele nevaccinate au acces în mall pentru vaccinare dacă există un centru de vaccinare amenajat în incinta spaţiului comercial,” se arată în comunicat.

Un alt centru de vaccinare se află la Spitalul Pelican, unde se administrează serul de la Pfizer.

Direcţia de Sănătate Publică Bihor a anunţat, luni, şi lista celorlalte 11 centre de vaccinare din judeţ, sediile şi orarele de funcţionare, pe lângă cele din municipiul reşedinţă de judeţ, la care se adaugă şi Orăşelul copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri