Caută
Close this search box.

Percheziții la un centru de vaccinare din sectorul 2 al Capitalei: Procurorii suspectează eliberarea de adeverințe de vaccinare false

Centrul de vaccinare Neghiniță, din sectorul 2 al Capitalei se închide, în urma unor suspiciuni că acolo au fost eliberate certificate COVID false. Parchetul, împreună cu Poliția, au descins azi la prima oră pentru a ridica probe de la fața locului.

Acest centru a ridicat o serie de suspiciuni privind certificate false. Am alertat imediat autoritățile abilitate, iar azi s-a confirmat că astfel de cazuri s-au repetat. Voi dispune schimbarea în integralitate a personalului din această locație. Până când procurorii nu vor finaliza cercetările nu putem risca să mai colaborăm cu nimeni de acolo. Vom schimba întreaga echipă. Iar în cel mai scurt timp vom reporni activitatea în centrul Neghiniță. Fiindcă e mare nevoie de imunizare în aceste zile”, a scris primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, pe Facebook

Persoanele programate în acest centru vor fi redirecționate către alte centre de vaccinare. La Cora Pantelimon a fost deschis un nou flux, iar la Piața Obor urmează să fie deschise încă două fluxuri.

Primarul sectorului 2 al Capitalei a mai anunțat că sunt în fază avansată pentru deschiderea unui nou centru la Mega Mall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri