Caută
Close this search box.

Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat anti-Covid cu doza a treia

florin cîţu

Premierul s-a vaccinat cu cea de-a treia doză de ser anti-Covid, la Spitalul Militar de Urgență Carol Davila. Nu a avut reacții adverse după inoculare, se simte bine și face un nou apel la populație să meargă să se imunizeze împotriva coronavirusului, în special la categoriile vulnerabile. TVR 1 a transmis declarațiile premierului.

Premierul Florin Cîțu: Astăzi am făcut cea de-a treia doză de vaccin, recomandată de medici, pentru a ne proteja de coronavirus. Îi încurajez pe toți să vină să-și facă a treia doză, mai ales persoanele care sunt peste 65 de ani, cele cu probleme, ar trebui să vină urgent să se vaccineze. Bineînțeles, îi încurajez pe toți românii care nu s-au vaccinat, ar trebui să se vaccineze. Este foarte important să ne vaccinăm, este singura soluție pe care o avem acum. Este responsabilitatea noastră să ne vaccinăm, să-i protejăm pe cei din jur.

Crește alarmant numărul cazurilor zilnice de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Oficialii susțin că un român a murit la fiecare 8 minute, în ultimele 24 de ore, din cauza complicațiilor cauzate de Covid. Dintre aceștia, peste 90 la sută erau nevaccinați, dar prezentau comorbidități. De asemenea, în secțiile de Terapie Intesiva din țară sunt internați acum și 20 de minori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri