Caută
Close this search box.

Președintelui Jair Bolsonaro i s-a refuzat accesul pe stadion din cauză că nu a prezentat dovada vaccinării

Jair Bolsonaro (66 de ani), președintele Braziliei, nu a putut vedea de pe stadion meciul Santos – Gremio 1-0, din campionatul național, pentru că nu a prezentat dovada vaccinării, potrivit Digi Sport.

Bolsonaro, acuzat în primăvara anului trecut că a provocat focare de coronavirus prin declarațiile sale controversate referitoare la pandemie, a părut foarte deranjat după ce nu a fost lăsat pe stadion la meciul lui Santos.

În ciuda faptului că este președintele țării, Bolsonaro a spus că nu înțelege de ce i se cere dovada vaccinării: „Am vrut să văd meciul lui Santos, dar mi s-a spus că trebuie să fiu vaccinat. De ce? Eu am mai mulți anticorpi decât cei care s-au vaccinat. Vaccinarea este o decizie personală. Soția mea, de exemplu, a decis să se vaccineze în SUA. Eu, nu”, le-a spus Bolsonaro jurnaliștilor, citat de RMC Sport.

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, interzis pe Stadion / Foto: Twitter @EliseiNicole

Pe stadioanele din Brazilia se poate intra cu dovada schemei complete de vaccinare sau cu o doză de vaccin și un test PCR cu rezultat negativ.

În Brazilia, 601.266 de persoane au murit din cauza COVID-19, conform raportărilor oficiale, până astăzi. Doar în Statele Unite Americii s-au înregistrat mai multe decese – 734.611.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri