Caută
Close this search box.

Raed Arafat: Nu e exclus ca unii din cei ce decedează de Covid şi figurează ca vaccinaţi să fie imunizaţi doar pe hârtie

raed arafat

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, susţine că nu este exclus ca unii dintre decedaţii de COVID, care figurează ca fiind vaccinaţi, să fie imunizaţi doar pe hârtie. ”Este posibil acest lucru, nu putem să îl negăm”, a afirmat Arafat.

Raed Arafat a fost întrebat dacă este posibil ca unii dintre cei decedaţi de COVID vaccinaţi să nu fi fost de fapt cu adevărat vaccinaţi.

“E o întrebare pe care toţi ne-o punem, dacă toţi vaccinaţii care decedează, dacă într-adevăr toţi sunt vaccinaţi. Ne punem întrebarea dacă nu e unul, doi care totuşi nu sunt. Şi ştim că a fost un caz la Sibiu, un tânăr a decedat, dar înainte să decedeze cu două, trei zile a zis medicului care îl tratează că certificatul lui nu este real. Ştim de acest caz concret.

Celelalte cazuri e foarte greu să ştii pentru că momentul în care eşti bolnav deja ai anticorpi indiferent că eşti bolnav şi deja e foarte greu să ştii dacă e vaccinat sau nu. Sunt cazuri care într-adevăr au zis că sunt vaccinaţi şi nu sunt. E foarte greu de spus.

Dar, teoretic şi practic, dacă avem acuma şi cazul deschis pe Parchet şi de Poliţie şi unde ştim că există aşa ceva, e foarte probabil că o parte din cei zişi vaccinaţi decedaţi să fie de fapt doar pe hârtie. Este posibil acest lucru, nu putem să îl negăm”, a afirmat Arafat.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-şef de poliţie Monica Dajbog, a anunţat că aproximativ 14.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2,7 milioane de lei, au fost aplicate de la intrarea în vigoare a noilor restricţii, cele mai multe pentru lipsa măştii de protecţie.

De asemenea, sunt în lucru peste 330 de dosare penale care vizează eliberarea în fals a certificatelor verzi, cu 800 de persoane implicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri