Caută
Close this search box.

Raj Tunaru, puşcăriaş internaţional, e lider în partidul lui Liviu Dragnea

raj tunaru

Alexandru Raj Tunaru, fost deputat PRM și PSD și fost deținut în Statele Unite, a devenit președinte al APP Constanța. APP este partidul înființat de fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

„Alexandru Raj Tunaru coordonator al APP Constanța, este fost deputat și cunoscut antreprenor în domeniul turismului” – își prezintă APP noua achiziție.

“M-am înscris în Alianța Pentru Patrie pentru că este singura șansă pentru redobândirea suveranității patriei noastre!

Suveranitatea României înseamnă și o economie sănătoasă și legi corecte să protejeze și să ajute firmele românești să se dezvolte. Pentru a dezvolta capitalul românesc, antreprenorii români trebuie să beneficieze de aceleași avantaje pe care le primesc acum firmele străine.

Împreună trebuie să luptăm pentru revenirea la normalitate, pentru o Românie mai puternică, alături de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu!”, a declarat Raj Tunaru.

Posesor de certificat de revoluționar, Tunaru a fost parlamentar în perioada anilor 2001-2004, din partea PRM și apoi a PSD. El a candidat și la alegerile prezidențiale.

Raj Tunaru a fost arestat în Statele Unite, în anul 2006, unde a executat apoi patru ani și jumătate de închisoare, la Vacaville State Prison, California.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri