Caută
Close this search box.

Revolta unui medic împotriva preoților: ”Toată călugărimea e ținută captivă doctrinei religioase. Ștergem racla cu spirt, dar le interzicem clericilor vaccinul!”

Medicul Gabriel Diaconu a comentat imaginile de la pelerinajul de la Iași și i-a criticat pe preoții care sunt împotriva vaccinării. Ștergem racla cu spirt, dar le interzicem clericilor vaccinul, și sfătuim oamenii să dea cu agheasmă, că medicina e vrăjitorie iar vaccinul experiment, a spus medicul. Însuși Partiarhul Daniel a ales să nu se vaccineze.

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a analizat pelerinajul la moaştele Sfintei Parascheva de la Iași și a spus că dezinfectarea raclei la fiecare 5 minute ar trebui să demonstreze că igiena poate face miracole, dar lipsa ei nu.

„Imaginea raclei Sf. Paraschiva, cu Moaștele făcătoare de minuni, dezinfectată “la fiecare 5 minute”, ar trebui să lămurească definitiv raportul de relevanță între miracole, și igienă: Anume că igiena poate face miracole, dar lipsa ei nu. Brâul Moldovei e printre cele mai lovite de pandemia de COVID. Este, în același timp, cel mai puțin vaccinat. Finalmente, religiozitatea oamenilor în zonă bate de departe educația formală, sau minima educație științifică”, a spus Gabriel Diaconu, relatează Mediafax.

Medicul mai spune că Biserica Ortodoxă refuză să se implice deși ar putea să „facă diferența”.

„Perversa eschivare a păstorilor de oameni, sau vehementa atitudine a altora, orbiți de discurs și medievalism, e o verigă în lanțul dezastrelor.În timp ce credincioșii pupă racla curățată cu spirt, pe secția de oncologie pediatrică de la Iași e focar de Covid. De-ar fi să fie un Dumnezeu, și de-ar fi să asculte rugi, oare n-ar merita mai degrabă copiii necăjiți decât pelerinii zdraveni, sănătoși, la moaște? Cum de nu le luminează mintea, nici lor direct dar nici prin preoți?”, s-a întrebat medicul Diaconu pe Facebook.

Medicul psihiatru avertizează că o catastrofă poate izbucni din cauza atitudinii unor preoți. „Nimeni, în afară de preoții din moldovenime, n-a spus oamenilor minciuni despre COVID. Care mai de care s-au întrecut în aberații. Unii continuă să facă asta după ce ei înșiși au trecut prin infecție. Continuă să facă asta deși alți preoți, unii de rang înalt, au murit de COVID. Toată călugărimea, indiferent de opțiune, e ținută captivă doctrinei religioase. Adică, ștergem racla cu spirt, dar le interzicem clericilor vaccinul, și sfătuim oamenii să dea cu agheasmă, că medicina e vrăjitorie iar vaccinul experiment. Toți, dar absolut toți participanții la acest spectacol supra-realist sunt vaccinați de bolile copilăriei. Sfidează logica, dar confirmă psihologia grupurilor. Până nu se vor schimba vânturile în zonă, acolo se va petrece catastrofa zilelor noastre. Mai rău decât Lombardia. Mai rău decât Manaus”, este concluzia medicului psihiatru Gabriel Diaconu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri