Caută
Close this search box.

Se cere oficial demisia primarului Dominic Fritz. „Au început să moară timişoreni din cauza incompetenţei şi a aroganţei useriste”

Un bărbat de 66 de ani a murit, miercuri seara, 27 octombrie, iar fiica lui de 38 de ani, care are şi un handicap, a ajuns la spital intoxicată cu monoxid de carbon, după ce au încercat să-şi încălzească apartamentul, racordat la Colterm şi rămas fără căldură, de la aragaz.

Criza căldurii de la Timișoara continuă deși autoritățile anunțaseră că au găsit o soluție la acea problemă. OMV Petrom, cu care primarul Dominic Fritz a ajuns la o înțelegere, s-a răzgândit.

Social-democraţii din Timișoara îi cer demisia de urgenţă din funcţie a primarului Dominic Fritz.

Consilierul local Radu Țoancă spune că „au început să moară timişoreni din cauza incompetenţei şi a aroganţei useriste”, şi avertizează că vor urma sute de plângeri penale pentru „ucidere din culpă, neglijenţă şi abuz în serviciu”, pe numele său, după ce a fost oprită termoficarea în municipiu, informează Agerpres.

„Dominic Fritz, demisia urgentă din funcţia de primar! Au început să moară timişoreni din cauza incompetenţei şi a aroganţei useriste. Veţi avea sute de plângeri penale pentru ucidere din culpă, neglijenţă şi abuz în serviciu! Demisia urgentă este singura soluţie pentru stoparea haosului medical pe care l-aţi declanşat în prag de iarna în Timişoara. Domnilor Fritz, Laţcău (viceprimarul USR, n.r.), Creiveanu (city managerul numit de Dominic fritz, n.r.), jos mâinile de pe Colterm şi mai terminaţi erijarea în mari negociatori cu furnizorii de gaz! Nu mai aveţi nicio calitate juridică! Am văzut cu toţii câtă credibilitate mai aveţi. Lăsaţi conducerea companiei, administratorul judiciar şi specialiştilor care se pricep să repornească în Timişoara căldura. Marketingul politic şi minciunile pe Facebook ucid timişoreni, domnule primar. Demisia, astăzi!”, arată liderul grupului PSD din Consiliul Local Timişoara, Radu Ţoancă, într-o postare pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri