Caută
Close this search box.

Şoşoacă susţine ca nu îl cunoaşte pe Erno Kovacs, antivaccinistul infectat, care s-a întors pe dos

Şoşoacă

Senatoarea Diana Şoşoacă a declarat, la Realitatea Plus, despre cazul antivaccinistului Erno Kovacs, care s-a infectat și și-a cerut iertare pentru acțiunile sale, că ”nu am auzit niciodată de el, nu am vorbit niciodată cu el!”.

Însă Şoşoacă s-a fotografiat în mai multe rânduri alături de Kovacs, la protestele antivaccinistilor.

”Nu am auzit niciodată de el, nu am vorbit niciodată cu el!”, a declarat Diana Şoşoacă.

”Unde scrie că eu mă cunoșteam cu Erno Kovacs?! Cine vrea să se vaccineze n-are decât, dar să se știe că pot apărea efecte adverse. Cine răspunde pentru efectele adverse provocate de vaccin?”, a mai spus Şoşoacă.

După ce i-au fost arătate imagini în care apare alături de Kovacs, Şoşoacă a declarat că „nu i-am zis dacă să se vaccineze sau nu”.

”Păi… în primul rând, eu nu am zis că nu există Covid. În al doilea rând, nu i-am zis dacă să se vaccineze sau nu. Dumnealui zice că regretă că nu s-a vaccinat. Să ne spună cine l-a oprit să se vaccineze. Noi am militat pentru dreptul de a alege între a te vaccina sau nu”. !”, a spus Şoşoacă.

Un apropiat al Dianei Şoşoacă, liderul protestelor anti-vaccin din Zalău, Erno Kovacs, s-a infectat cu coronavirus și acum își cere scuze că „am fost împotriva vaccinării și contra COVID”.

În vârstă de 50 de ani, Kovacs a ajuns la spital. Marți, el a postat o imagine de pe patul de spital, purtând o mască de oxigen, în care a recunoscut că a greșit, că nu s-a vaccinat.

„Vaccinați-vă, dragii mei. Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsați să treacă timpul. Îmi pare rău că am fost împotriva vaccinării și contra COVID. Am să promovez vaccinul. Medicii sunt eroi. Trebuie respectați, îmi aplec capul în fața lor”, a scris Erno Kovacs, pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri