Caută
Close this search box.

Spectacolul ”Oglinda neagră”, în premieră la Teatrul Nottara

Spectacolul „Oglinda neagră”, o poveste muzicală de Cristina Juncu, pe beat-uri de Sever Bârzan şi Iulian Sfircea, după texte de I.L. Caragiale, va avea premiera sâmbătă, de la ora 19,00, la Sala „Horia Lovinescu” a Teatrului Nottara.

„Direct din cancelaria drăcuşorilor, repetent a 25.361-a oară, Aghiuţă e pedepsit şi trimis pe pământ, unde aterizează în… vagonul restaurant al acceleratului 333, Oradea-Bucureşti, staţionat în clipa aceea la Băicoi. Şi aşa începe povestea. O poveste cu multă muzică şi mult umor, în care veţi redescoperi lumea nebună a lui Caragiale printre note muzicale, reinventată şi amuzant (re)consemnată de Cristina Juncu, într-o călătorie ‘de plăcere’ braţ la braţ cu cele mai simpatice personaje din schiţele lui. De la ‘amicii’ Lache şi Mache care conversează la un pahar, la celebrul Dl. Goe, la şi mai celebrul căţel Bubico sau la superba Mimi care face nebunii cu şeful într-un vagon CFR, ‘Oglinda neagră’ dezvăluie lumea noastră de ieri, de azi şi dintotdeauna, cu nebuniile şi trăsnăile ei şi surprinde perfect celebrele cuvinte ale ‘drăcuşorului’ Caragiale: ‘zi-le oameni şi dă-le pace!'”, potrivit prezentării spectacolului.

Foto: Arcub

Din distribuţie fac parte, alături de Cristina Juncu, Rareş Andrici, Mihaela Subţirică, Vlad Bălan şi Crenguţa Hariton. Scenariul este semnat de Vlad Bălan şi Cristina Juncu.

Bilete pot fi cumpărate online pe www.nottara.ro sau de la agenţia Teatrului Nottara. Conform normelor legale aflate în vigoare, accesul publicului la spectacolele de teatru este permis doar persoanelor vaccinate contra SARS-CoV-2 cu schema completă sau care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile, cu condiţia să fi trecut cel puţin 15 zile de când s-au infectat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri