Caută
Close this search box.

Tentativă de sinucidere la metroul bucureștean, miercuri dimineață

metroul din cluj

Circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate miercuri dimineaţa, pentru aproximativ 30 de minute, între staţiile Timpuri Noi -Eroilor şi Eroilor – Petrache Poenaru, din cauza unei tentative de suicid, informează Metrorex.

„Metrorex informează că astăzi, 06.10.2021, începând cu 09:09, circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate din cauza unei posibile tentative de suicid la staţia de metrou Piaţa Unirii 1. Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în sistem pendula între staţiile Timpuri Noi – Eroilor şi Eroilor – Petrache Poenaru”, precizează Metrorex.

Conform procedurilor care se aplică în astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou iar evenimentul este cercetat de Poliţie.

Poliţia Capitalei a fost sesizată miercuri dimineaţa că o persoană a căzut pe calea de rulare a metroului, la staţia Piaţa Unirii.

„În această dimineaţă, în jurul orei 9,15, prin apel la 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, la staţia Unirii. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti şi echipe de salvatori”, informează Poliţia Capitalei.

„De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ‘În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului”, mai spune Metrorex.

Circulaţia a fost reluată în condiţii normale la ora 9:37.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri