Caută
Close this search box.

Transylvania Open. Simona Halep a învins-o pe Gabriela Ruse, diferenţă de experienţă

simona halep

Simona Halep, locul 18 WTA, cap de serie numărul 1, şi Gabriela Ruse, locul 85 WTA, s-au întâlnit în turul I al turneului de categorie WTA 250, Transylvania Open, de la Cluj-Napoca.

Meciul a fost al treilea al zilei, pe terenul principal, Simona Halep și Gabriela Ruse aflându-se pentru prima dată față în față, în circuitul WTA. Confruntarea a fost una dezechilibrată de la început până la sfârșit, Simona Halep calificându-se în optimi cu un categoric 6-1, 6-2.

Una peste alta, meciul a fost dominat de Simona Halep şi Gabriela Ruse a făcut eforturi evident să-şi ridice nivelul, propunându-şi să facă foarte multe în acelaşi timp şi jucând la limita greşelii personale.

Pe de altă parte, Simona Halep a început meciul ca de obicei, adică de parcă ar fi lider mondial şi nimic nu îi poate sta în cale, după care în setul al doilea a început să ezite, să joace defensiv şi să o lase pe Gabriela Ruse să se gândească ce poate să facă.

Diferenţa a fost făcută de experienţa covârşitoare a Simonei, dar în meciurile următoare aceasta va avea problemele tipice din ultimul an: va începe în forţă, en fanfare, ca şi cum nimic nu îi poate sta în cale, apoi va greşi, va ezita şi-şi va crea singură probleme.

Aceasta este principala problemă a Simonei Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri