UDMR participă azi la întâlnirea cu USR și PNL, în cadrul căreia propunerea de premier, Dacian Cioloș, va prezenta strategia pe care ar urma să o implementeze, în calitate de șef al executivului, dar și componența noului cabinet.

Miercuri vom participa la întâlnirea la care Dacian Cioloș a invitat PNL, UDMR și grupul minorităților naționale. Vom asculta cu atenție propunerea președintelui USR: programul de guvernare, strategia propusă pentru atingerea obiectivelor asumate în programul de guvernare, dar şi componența noului cabinet, după care vom decide despre sprijinirea noului guvern.

Refacerea coaliției este posibilă numai dacă toți care au fost prezenți la negocierile din decembrie anul trecut vor face parte din aceasta, adică: PNL, UDMR și grupul minorităților naționale.

Un lucru este sigur: următorul premier trebuie să gestioneze în mod prioritar patru domenii: trebuie să învingă valul patru al pandemiei, trebuie să rezolve problema prețurilor galopante la energie, trebuie să pregătească bugetul pe anul 2022 și proiectele asumate din PNRR”, a notat Kelemen Hunor, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Dacian Cioloş se va întâlni cu Florin Cîțu și Kelemen Hunor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here