Caută
Close this search box.

ULTIMĂ ORĂ Spitalul Județean Timișoara, APEL DISPERAT către furnizorii de gaze: Vor MURI pacienții pe capete

Situație disperată în Timișoara, unde Colterm, compania locală de termoficare, a sistat furnizarea căldurii și a apei calde. Spitalul Județean Timișoara face un apel către furnizorii de gaze să reia alimentarea. Fără o temperatură optimă în saloane, efortul nostru va fi în zadar, anunță Spitalul Județean.

„Compania E.ON a sistat azi, 26 octombrie 2021, furnizarea gazului pentru COLTERM S.A., având în vedere încetarea contractului de furnizare și pentru că nu s-a ajuns la nici o înțelegere de prelungire a acestuia. Astfel, începând de la ora 12, COLTERM este în situația de a nu mai putea furniza apă caldă și căldură clienților sistemului centralizat de termoficare. Ne cerem scuze pentru această situație pe care am făcut eforturi să o preîntâmpinăm. Sperăm că, odată cu clarificarea situației juridice prin intrarea în insolvență, în cel mai scurt timp, se va ajunge la închierea unui nou contract pentru a reîncepe furnizarea agentului termic pentru clienții COLTERM.

Așa cum s-a anunțat, de câteva zile, conducerea companii noastre este în negocieri avansate cu alți furnizori de gaz. Regretăm tot disconfortul creat timișorenilor în această perioadă și dorim să îi asigurăm că facem în continuare eforturile pentru remedierea de urgență a acestei situații”, a anunțat Colterm.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri