Prestigioasa competiție internațională de sporturi electronice ”Dota 2”, care a început marţi pe Arena Naţională, aduce Bucureştiului prestigiu şi vizibilitate, chiar dacă în acest moment oraşul se confruntă cu o rată de incidenţă fără precedent, de peste 15 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori.

Competiţia internațională de sporturi electronice Dota 2 (N.RED. – Un adevărat campionat mondial în domeniu) va aduce statului român şi beneficii financiare, a precizat primarul general Nicuşor Dan.

„Cea mai importantă competiţie de sporturi electronice, Dota 2, a început ieri pe Arena Naţională. Evenimentul va culmina cu marea finală din 17 octombrie, unde se vor confrunta cele mai bune două echipe din lume. Turneul aduce Bucureştiului prestigiu şi vizibilitate, urmând să fie vizionat, potrivit organizatorilor, de 100 de milioane de persoane. Vor fi şi beneficii financiare aduse statului român, organizatorii plătind la bugetul naţional 16% din premiile totale de 40 milioane de dolari. După Euro 2020, dovedim că putem organiza pe Arena Naţională evenimente de mare anvergură”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here