Caută
Close this search box.

Unicat. Cătălin Drulă, la Transporturi, singurul care a primit aviz pozitiv

drulă

Cătălin Drulă a fost al șaselea ministru audiat, din Cabinetul Cioloş. La votul privind avizul negativ, Drulă a primit 8 voturi împotriva avizului negativ, 7 abțineri și 12 pentru avizul negativ.

Drulă este astfel singurul ministru la care nu s-a format o majoritate pentru aviz negativ până acum și a fost felicitat la finalul audierilor:

„Avizul este pozitiv, dacă propunerea de aviz negativ a căzut la vot”, a explicat după audieri Cătălin Drulă. Alți cinci miniștri, până în acest moment, au primit avize negative.

Cătălin Drulă a stârnit discuții în spațiul public încă de la începutul mandatului, când a declarat că ”un cartel se destructurează cu ranga”, făcând referire la evacuările cu scandal, ale comercianților care ocupau ilegal spațiile de la Metrou.

Drulă a intrat în dizgrațiile lui Florin Cîțu după ce l-a numit pe premier ”zombi politic”, în urma demiterii lui Vlad Voiculescu. Ministrul acesta a fost poreclit ”Drulău” (o deformare a adjectivului substantival „dulău”), pe rețelele de socializare, după apariția stenogramelor DNA, în care era numit, în discuția unor afaceriști, ”câine”, pentru că refuza să cadă la înțelegere cu aceștia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri