Caută
Close this search box.

USR: Avem o nouă majoritate USL în Parlament. PSD şi PNL resping braţ la braţ candidaţii propuşi

usr

Reprezentanţii USR acuză că PNL şi PSD au respins împreună toţi candidaţii propuşi în Cabinetul Cioloş în comisiile parlamentare de specialitate şi au format o majoritate USL în Legislativ.

USR mai precizează că va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru ministere pentru că e nevoie cât mai repede de un Executiv care să scoată ţara din criză.

„Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD şi PNL resping braţ la braţ candidaţii propuşi de USR pentru ministere. Nu reuşesc să treacă peste propriile lor supărări, interese, calcule politicianiste.

Votul pe care îl vedem în comisii nu are nimic de-a face cu măsurile din program sau calitatea miniştrilor. USR a venit în Parlament cu o propunere de guvern şi un program de guvernare, pentru că PNL şi PSD au fugit de responsabilitate şi nu au avut curajul să vină cu propuneri”, arată postarea de pe pagina de Facebook a USR PLUS.

Conform sursei citate, partidul condus de Dacian Cioloş „va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru că avem nevoie cât mai rapidă de un guvern care să scoată ţara din criză”.

Până acum, în afară de Cătălin Drulă, propus la Ministerul Transporturilor, restul membrilor propuşi să facă parte din Guvernul Cioloş au fost avizaţi negativ în comisiile parlamentare de specialitate.

Plenul reunit al Parlamentului se va întruni miercuri pentru îşi exprima votul cu privire la Cabinetul Cioloş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri