Caută
Close this search box.

VIDEO Medicul Vasile Bodnar, pledoarie pentru regenerarea celulară

Medicul Vasile Bodnar, inventatorul Regenerol, a făcut o adevărată pledoarie pentru regenerarea celulară și efectele acestei terapii în tratarea afecțiunilor cronice, grave.

Procesul de regenerare celulară înseamnă formarea de celule noi în hipoderm, stratul profund al pielii”, ne-a declarat Vasile Bodnar.

Doctorul Bodnar a creat patru creme, menite să acopere o paletă complexă de afecțiuni: Regenerol Cosmetic, Regenerol Intim, Regenerol Gingival și Regenerol AntiReumatic.

Rezultatele după tratamentul cu Regenerol sunt spectaculoase, iar testimonialele și imaginile  – cu pacienții înainte și după utilizare – pot fi vizualizate pe site-ul de prezentare.

Pielea este principala barieră de apărare împotriva deshidratării, infecțiilor sau temperaturilor extreme. Având în vedere aceste aspecte, toți suntem datori să avem grijă de pielea noastră și să o ajutăm permanent prin intermediul unei alimentații corespunzătoare, odihnă și, bineînțeles, produse adecvate, naturale și certificate”, a mai declarat Vasile Bodnar.

Regenerolul se poate folosi în tratamentul algiilor pelviene de cauză necunoscută, coxartroză, gonartroză, artroză tibio- tarsiană asociată cu neuropatie și insuficiență circulatorie periferică, spondiloze și tratament recuperare postoperator (hernie de disc etc.) zona zoster, regenerare facială, acnee cronică, ligamente, tendoane, articulații, afecțiuni ORL.

Doctorul Vasile Bodnar este absolvent al Facultății de Medicină Generală, Iaşi.

A urmat 3 ani de stagiatură la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, 1979 – 1983, medicină generală, iar în perioada 1983 – 1986 a fost medic secundar (rezident) obstetrică-ginecologie la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, specialitatea la Clinica I ginecologie Cluj Napoca, Clinica Ginecologie CARITAS, Clinica Oncologică FILANTROPIA.

A avut numeroase participări la congrese mondiale – Euromedicine, Montpellier, Paris, Besançon, Forbach, este membru titular al Societăţii Române de chirurgie hepato-bilo-pancreatică.

Vasile Bodnar a activat ca medic obstetrică-ginecologie în cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.

În anul 2006, datorită activității medicale deosebite și a rezultatelor cercetărilor în Geriatria Pelvina, temă foarte rar abordată în lume, domnul doctor Bodnar a fost numit Dr. Honoris-Causa și membru al Academiei de Studii Înalte din Iasi.

Activitatea sa științifică este cuprinsă, parțial, în articole, publicații, lucrări prezentate la simpozioane medicale și două cărți editate la Editura „Junimea” Iași, Fitoterapia și Implicațiile Stresului Oxidativ în Patologia Umană și Nașterea Fiziologică, celule stem și nașterea subacvatică.

Din 01 iunie 2006, Vasile Bodnar a fost numit Manager General al Spitalului Municipal Sighetu Marmației, iar din toamna anului 2010 a fost numit Director General al DSP Maramureș.

Vasile Bodnar este fondatorul Centrului de Sănătate Regenerol de la Săpânța. Baza de tratament din Săpânța dispune de 5 surse de apă: sărată, sulfuroasă, bicarbonatată, cu zeolit, ceai din plante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri