Caută
Close this search box.

Virgil Popescu spune că gazul din Marea Neagră ar putea ajunge în curând în casele românilor

virgil popescu

Romgaz a finalizat negocierile exclusive și a ajuns la un acord cu Exxon Mobil privind termenii și condițiile aferente achiziției participației în proiectul de mare adâncime Neptun Deep, iar tranzacția ar putea fi finalizată în primul trimestru din 2022, a confirmat Virgil Popescu, ministrul interimar al Energiei, care spune că „s-au făcut pași importanți pentru ca gazul din Marea Neagră să ajungă în viitorul apropiat în casele românilor”.

„Vești bune! Aș dori să fac un anunț mult așteptat: Romgaz a finalizat negocierile exclusive şi a ajuns la un acord cu ExxonMobil privind termenii şi condiţiile aferente achiziţiei participaţiei în proiectul Neptun Deep, iar tranzacţia ar putea fi finalizată în primul trimestru din 2022.

Am încredere că în viitorul apropiat Romgaz și OMV Petrom vor fi parteneri egali în proiectul de mare adâncime Neptun Deep.

S-au făcut pași importanți ca gazul din Marea Negră să ajungă în viitorul apropiat în casele românilor”, a scris ministrul interimar al Energiei, marți seară, pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri