Benone Sinulescu a murit acasă, la vârsta de 84 de ani, din cauza unei pneumonii. Printre artiștii care au reacționat după ce au primit vestea sunt Sofia Vicoveanca și Laura Lavric.

„Nu-mi vine să cred. La drum lung se cunoaște omul. A fost un om deosebit, a ajutat foarte mulți tineri, i-a ajutat foarte mulți ani. A făcut parte din foarte multe jurii. Condoleanțe familiei și nouă tuturor celor care l-am cunoscut și l-am apreciat” a spus Sofia Vicoveanca, în urmă cu scurt timp, conform Ziare.com.

„Doamne ferește, nu știu ce se întâmplă! Ne pleacă artiști valoroși, ne pleacă prieteni. E o diferență de vârstă între mine și Benone și îmi aduc aminte când am câștigat un aparat de radio la un concurs numai melodiile lui Benone le ascultam.

Cel puțin o dată pe lună vorbeam pe urmă cu el la telefon. În ultima perioadă nu prea mă mai suna, deși înainte, dacă nu răspundea, mă suna el înapoi. Am fost luată prin surprindere de vestea asta îngrozitoare. Ce să spun, să te ierte Dumnezeu și să te așeze la locul cuvenit pentru faptele pe care le-ai făcut pe pământ,” a scris Laura Lavric.

La începutul lunii august, artistul a fost găsit inconștient în casă și a fost dus de urgență la spital. Potrivit unor informații, Benone Sinulescu suferea și de o boală gravă, dar nu aceasta i-a provocat moartea, ci o pneumonie, scrie stiridiaspora.ro.

Benone Sinulescu s-a născut pe 24 mai 1937, în Siriu, Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here