Caută
Close this search box.

Al 17-lea deputat se retrage din grupul parlamentar al PNL

adrian miuţescu

Încă un deputat a anunţat miercuri că se retrage din grupul parlamentar al PNL şi devine neafiliat. Este cel de-al 17-lea parlamentar care pleacă din grupul liberalilor.

„Sunt de 31 de ani membru al Partidului Naţional Liberal, un partid care a pus bazele României moderne şi care a contribuit decisiv la industrializarea ţării, prin doctrina Prin noi înşine. Datorită voturilor argeşenilor, reprezint în Camera Deputaţilor un judeţ puternic industrializat, care este, în acelaşi timp, leagănul Brătienilor.

Liderul PNL Argeş, probleme cu DNA. Telefonul i-a fost reținut, deputatul s-a retras

Am crezut şi cred în continuare în politicile de dreapta, în liberalism, ca singura şansă pentru dezvoltarea judeţului şi a ţării. Am avut convingerea că Partidul Naţional Liberal înseamnă garanţia unei bune guvernări, care poate să asigure dezvoltarea sustenabilă a ţării.

Din păcate, de două luni de zile asistăm la o criză politică provocată într-o perioadă când era nevoie de decizii ferme, de o guvernare stabilă şi performanţă. Noua conducere a partidului a impus Partidului Naţional Liberal o agendă departe de problemele reale ale românilor, care se confruntă cu valul 4 al pandemiei, cu creşteri galopante la preţurile carburanţilor şi ale energiei”, îşi motivează Adrian Miuţescu demersul.

„Ce face acum aşa-zisa echipă câştigătoare era de neimaginat în urmă cu doar câteva luni, iar negocierile pentru stabilirea unui nou guvern au arătat că, în momentul de faţă, PNL nu are nicio strategie. Nu pot să fiu părtaş la aşa ceva, mai ales că activitatea mea în Parlament este legată de cetăţenii care m-au votat, nu de o conducere a PNL efemeră şi lipsită de orice contact cu realitatea”, afirmă Miuţescu.

„Nu mă dezic de liberalism, ci doar de conducerea efemeră a acestui partid, care a reuşit în două luni de zile să prăbuşească încrederea românilor în Partidul Naţional Liberal. Voi apăra în continuare interesele argeşenilor în Parlamentul României şi mă voi bate pentru proiectele Argeşului, care au fost prioritizate şi demarate în forţă în timpul Guvernului Orban.

Nu părăsesc partidul din care fac parte din ianuarie 1990 şi sper ca, în ceasul al XII-lea, raţiunea să învingă şi noua conducere a Partidului Naţional Liberal să se îndrepte din nou spre nevoile şi problemele reale ale românilor”, scrie deputatul pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri