Caută
Close this search box.

ANAF anunţă redefinirea portofoliului de mari contribuabili

anaf

ANAF anunţă redefinirea portofoliului de mari contribuabili, ca urmare a modificării criteriilor de selecţie. Astfel, de la 1 ianuarie 2022, vor exista 3.364 de mari contribuabili.

”Începând cu data de 1 ianuarie 2022, intrã în vigoare prevederile Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã nr.1721/2021, privind organizarea activitãţii de administrare a marilor contribuabili, prin care Agenţia a revizuit criteriile de selecţie a acestora.

Ca urmare a acestor reglementãri, a fost redefinit portofoliul de contribuabili ce vor fi administraţi la nivelul Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili”, a transmis, joi, ANAF.

Sursa citată a precizat că noile liste ale contribuabililor, aprobate prin OpANAF nr.1782/2021, aplicabile de la 1 ianuarie 2022, sunt publicate pe portalul www.anaf.ro, secţiunea Infopublice, şi pe pagina de internet a direcţiei generale.

Contribuabilii vizaţi de reîncadrare vor fi informaţi prin intermediul structurilor de specialitate ale Direcţiei Generale de Administrare a Marilor

Contribuabili sau ale structurilor teritoriale ale Agenţiei, cu privire la noua arondare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri