Caută
Close this search box.

Anamaria Prodan spune că nimeni nu-l ştia pe Reghe până a apărut ea

anamaria prodan

Impresara Anamaria Prodan (48 de ani) a oferit un interviu devastator în presa italiană, în care îl atacă din nou pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf, decis să divorțeze, din cauza unei amante, Corina Caciuc, cu care va avea și un copil.

Anamaria Prodan a fost contactată de jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com, iar românca nu s-a sfiit să-și exprime sentimentele de frustrare.

”E o situație foarte complicată, sunt și copii la mijloc. Copiii mei au peste 20 de ani, dar este o situație rușinoasă, pentru că suntem celebri în România. Și această rușine adusă familiei noastre de fostul meu soț e intolerabilă.

Este greu de gestionat. Mă sună mulți oameni din lumea fotbalului. A fost nevoie de multă muncă pentru a-l face cunoscut pe fostul meu soț. Nimeni nu-l știa până am apărut eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani, lucru pe care l-au aflat și copiii, de pe Internet. Nu am vrut ca știrile astea să ajungă la ei”, a precizat Anamaria Prodan.

„Uneori, bărbații, ajungând la anumite niveluri, nu știu să întrețină o familie. Întotdeauna cred că merită mai mult de la viață.

Aici este vorba de a duce o viață normală, bine făcută, cu mult sacrificiu și muncă și de întreținerea unei familii și a imaginii copiilor”, a mai spus românca, referindu-se și la scandalul similar din Italia, dintre impresara Wanda Nara și fotbalistul Mauro Icardi, de la PSG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri