Caută
Close this search box.

Anamaria Prodan vrea să se mărite din nou

anamaria prodan

Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (44 de ani) se află în proces de divorț, la inițiativa antrenorului Universității Craiova.

Impresara a reacționat dur, după ce a aflat despre firma pe care Laurențiu Reghecampf o are cu actuala parteneră și despre care știa și Luca, băiatul antrenorului din prima căsnicie (n.r. cu Mariana Pfeiffer).

Chestionată, într-o intervenție televizată, asupra afirmației conform căreia se va mărita din nou, Anamaria Prodan a răspuns afirmativ.

„Ai spus că te vei mărita în curând!”, a fost afirmația moderatorului emisiunii.

„Da! Dar de ce interesează pe cineva? Nu vreau să rămân singură. Eu nu sunt omul să stea închisă în casă singură. Eu vreau un om lângă mine, lângă care să-mi petrec bătrânețea și să mor. Nu știu dacă va fi tot din sport al treilea meu soț.

Am spus profilul, că vreau un bărbat cu bani, deștept, educat, nu vreau pe cineva care nu înțelege despre ce e vorba în viață. Vreau un bărbat cu coloană, să nu se îndoaie stânga-dreapta, vreau un bărbat alături de care când intru în restaurant să se facă liniște.”, a declarat Anamaria Prodan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri