Update „Conform primelor informaţii, mai multe persoane au fost rănite”, a indicat poliţia din Neumarkt in der Oberpfalz, într-un comunicat, dând asigurări că „acum nu mai există niciun pericol”.

Un bărbat a fost arestat, a mai anunţat poliţia, fără alte precizări deocamdată.

Potrivit tabloidului Bild, cel puţin trei persoane au fost rănite, dintre care două grav.

Totuşi, niciunul dintre răniţi nu este în pericol de moarte, a precizat o purtătoare de cuvânt a poliţiei locale pentru AFP, potrivit Agerpres.

Mai multe persoane au fost rănite într-un atac cu cuţitul într-un tren în landul Bavaria, a anunţat poliţia, transmite France Presse.

Trenul Intercity Express (ICE), care circula între staţiile Regensburg şi Nurnberg, este oprit în oraşul Seubersdorf, a indicat un purtător de cuvânt al poliţiei federale, potrivit DPA.

Conform radioului public Bayerischer Rundfunk (BR24), mai multe persoane sunt rănite.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat pentru BR24 că circumstanţele atacului sunt neclare. El nu a putut preciza dacă a fost operată vreo arestare.

Foto: bbc.com

Apelul de urgenţă a fost primit de poliţie la ora locală 09.00 (08.20 GMT), iar poliţiştii s-au deplasat la faţa locului.

Un purtător de cuvânt al companiei feroviare Deutsche Bahn a declarat că linia de cale ferată Regensburg-Nurnberg a fost închisă de la ora 09.00. (Agerpres)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here