Caută
Close this search box.

Autostrăzile din România vor avea internet de mare viteză

Codul Comunicaților va fi completat cu mai multe amendamente adoptate de deputați în comisiile de specialitate, printre care obligația autorităţilor ce asigură servicii publice de dezvoltare a infrastructurii de transport rutier de a construi sau moderniza infrastructura fizică pentru reţelele de comunicaţii electronice de mare viteză.

Codul Comunicaţiilor Electronice a fost inițiat de guvern și este un act normativ care va simplifica viaţa operatorilor de telecom atunci când îşi extind reţelele, dar care oferă şi drepturi noi pentru utilizatorii finali. Legea va intra la vot în Camera Deputaților.

După ce va fi adoptat de Camera Deputaților, Codul Comunicaților va merge la Senat, care este cameră decizională, potrivit Digi24.

În comisii, au fost adoptate mai multe amendamente depuse de deputatul PNL, George Tuță, prin care autorităţile ce asigură servicii publice de dezvoltare a infrastructurii de transport rutier au obligaţia să construiască sau să modernizeze infrastructura fizică pentru reţelele de comunicaţii electronice de mare viteză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri