Caută
Close this search box.

Care este numele de premier avansat de PNL, prin flexibilizarea mandatului

pnl

Liberalii s-au reunit la sediul formaţiunii şi decid asupra flexibilizării mandatului, în legătură cu numele premierului. Potrivit unor surse politice, liderul PNL, Florin Cîţu, a avansat numele lui Dan Vîlceanu şi încearcă să obţină susţinere pentru acesta.

Liberalii discută, miercuri seară, despre flexibilizarea mandatului în legătură cu numele premierului, decizia anterioară fiind susţinerea preşedintelui partidului, Florin Cîţu, propunere care nu este agreatp de PSD.

Potrivit unor surse politice, Florin Cîţu a avansat numele lui Dan Vîlceanu ca posibil premier din partea PNL şi încearcă să obţină susţinerea celorlalţi lideri pentru acesta.

Întâlnirea de la ora 16.00 a echipelor de negociere ale PNL, PSD şi UDMR, pe aspectele restante din programul de guvernare, s-a anulat, surse politice afirmând că discuţiile nu vor fi reluate până nu se ajunge la un acord privind premierul.

Decizia ar fi fost luată în urma unei întâlnire a liderilor celor trei partide, Florin Cîţu, Marcel Ciolacu şi Kelemen Hunor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri