Caută
Close this search box.

Clotilde Armand afirmă că ea este la originea percheziţiilor DNA la ADP Sector 1

clotilde armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, confirmă că perchezițiile DNA, în legătură cu achiziții supraevaluate de 20 de ori, făcute de fosta administrație PSD, au legătură cu o plângere pe care ea ar fi depus-o la DNA.

„‘Cu ea nu te poți înțelege’, ‘Face numai scandal’, ‘Nu se pricepe la nimic’, ‘Nu e om, e câine!’. Cam acestea ar fi etichetele atribuite de către adversarii mei politici. Însă realitatea ne arată altceva.

DNA îmi dă dreptate, procurorii anticorupție fac astăzi percheziții într-o anchetă care are legătură cu contractele dubioase încheiate, în perioada 2019-2020, de către foștii șefi ai Administrației Domeniului Public Sector 1.

Gărdulețe, stâlpişori, bănci și coșuri de gunoi achiziționate și montate la prețuri astronomice de către firme de casă. Aceasta a fost principala preocupare a ADP Sector 1 în mandatul fostului primar și a echipei lui. În toată această perioadă, a fost practic un dezmăț financiar pe banii cetățenilor Sectorului 1.

PS: Încă de când eram consilier local, am atras permanent atenția asupra neregulilor privind achizițiile făcute de ADP Sector 1 și am făcut plângere penală la DNA. În momentul în care am fost aleasă primar, am schimbat rapid conducerea ADP Sector 1 și am blocat derularea contractelor cu aceste firme suspecte.

Când mai vedeți campanii de denigrare în mass-media controlată de fosta conducere să vă gândiți la asta”, a transmis Clotilde Armand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri