Caută
Close this search box.

Dosar penal pentru şpăgi date la cimitirele din Bucureşti

cimitirele din bucureşti

Procurorii DNA au făcut la finalul lunii octombrie 13 percheziții, într-un dosar privind presupuse șpăgi date unor oficiali, pentru locuri de veci, în cimitirele bucureștene, potrivit unui răspuns al instituției.

Perchezițiile au fost făcute la sedii ale unei instituții din administrația locală a municipiului București și la sedii de societăți comerciale și domicilii ale unor persoane fizice.

Perchezițiile au avut loc într-un dosar penal, în care se desfășoară cercetări legate de modul de concesionare a locurilor de veci și de modul de aprobare și de desfășurare a lucrărilor de construire de monumente funerare, în cimitire aflate în subordinea Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane, în perioada 2019 – mai 2021, potrivit DNA.

Mai precis, procurorii investighează acuzații de luare şi dare de mită, pentru alocarea de locuri în cimitirele gestionate de Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane, instituție aflată în subordinea Primăriei Capitalei, potrivit surselor G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri