Caută
Close this search box.

Instagram face schimbări pentru influenceri

Rețeaua de socializare Instagram, deținută de compania Meta, fosta Facebook, testează posibilitatea ca utilizatorii să cumpere un abonament pentru a urmări influenceri și bloggeri.

TechCrunch notează că, la începutul acestui an, rețeaua de socializare declara că va evalua ideea de abonamente pentru bloggeri, după care Instagram a început să dezvolte funcția care permite ca poveștile bloggerilor să fie vizualizate doar de către urmăritorii acestora.

„Pare că firma este pregătită să lanseze abonamente pentru bloggeri, pentru o testare mai amplă. Potrivit serviciilor independente de urmărire a aplicațiilor, Instagram a adăugat recent opțiunea Instagram Subscriptions în aplicația sa din SUA, în secțiunea de achiziții în aplicație”, relatează portalul TechCrunch.

Platforma de analiză a pieței de aplicații Sensor Tower raportează că funcția Instagram Subscriptions a apărut în achizițiile aplicației în versiunea americană încă de la 1 noiembrie, la prețul de 4,99 dolari, apoi pe 3 noiembrie a fost adăugat un pachet de 0,99 dolari.

De obicei, Instagram testează noile caracteristici cu un grup mai mic de persoane înainte de a le face publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri