Caută
Close this search box.

Lidia Buble a fost audiată de DIICOT pentru încercarea de mituire a unor poliţişti

lidia buble

Artista Lidia Buble a fost audiată la DIICOT, după ce ar fi încercat să mituiască doi polițiști, care intenționau să o verifice cu etilotestul.

Oprită în trafic de către forțele de ordine, cântăreața ar fi sunat un prieten, care ar fi sunat un prieten, care i-a recomandat să nu sufle în aparatul etilotest și, în schimb, să le ofere sume de bani celor doi agenți. Lidia Buble ar fi consumat alcool, înainte să fie oprită în trafic.

Conform unor surse citate de gândul.ro, pentru că nu avea bani la ea, artista i-a convins pe polițiști să o însoțească până la locuința sa. Cu toate astea, nici acolo aceasta nu avea bani, așa că a mers până la un bancomat, de unde a scos suma de bani, cu care i-a mituit pe ce doi polițiști.

După ce agenții ar fi acceptat să ia banii, Lidia Buble și-a sunat din nou sfetnicul, pentru a-i povesti toată întâmplarea. Fără ca cei doi să știe, telefonul bărbatului respectiv era monitorizat, la solicitarea DIICOT, în contextul unei anchete privind infracțiuni asimilate criminalității organizate.

După ce procurorii au finalizat dosarul la care lucrau, Lidia Buble a fost chemată la audieri, la DIICOT, însă aceasta ar fi scăpat de acuzații, după ce ar fi dat declarații complete.

Cu toate acestea, în cazul dării de mită, legea spune că, pentru a fi exonerată, persoana care a dat mită trebuie să facă denunțul înainte ca autoritățile să se sesizeze cu privire la infracțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri