Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu: În acest moment, PSD are o propunere de prim ministru

marcel ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat că social-democraţii au în acest moment o propunere de premier, în contextul în care liberalii au anunţat că propunerea PNL pentru funcţia de premier este Nicolae Ciucă.

„În acest moment PSD are o propunere de prim ministru. Noi mergem la negocieri la ora 16,00 cu cei de la PNL”, a spus Ciolacu, la sediul central al PSD.

Întrebat dacă PSD ar putea să îşi schimbe decizia şi să îl accepte pe Ciucă premier, propunere din partea celor 3 formaţiuni politice ce urmează să facă o coaliţie de guvernare, Ciolacu a spus: „În acest moment înţeleg că PNL are altă propunere pentru rotaţie. (…) Nicolae Ciucă este propunerea PNL”.

La întrebarea dacă a avut o înţelegere cu preşedintele Klaus Iohannis în privinţa lui Nicolae Ciucă încă de acum acum 2 luni, liderul PSD a spus: „Doamne fereşte! Nici măcar nu am stat de vorbă cu domnul Iohannis. Credeţi că dacă aveam o întelegere cu preşedintele de două luni de zile stăteam în această criză politică? Mi se pare aberant”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri