Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat în plenul Parlamentului, la votul pentru învestirea Guvernului Ciucă, că social-democraţii au fost nevoiţi să ia o decizie clară, de a intra la guvernare, ”după doi ani pierduţi”.

”România se află într-un punct critic”, a declarat Ciolacu, precizând că PSD nu fuge de responsabilitate şi vrea să repare ceea ce au făcut guvernările anterioare.

”România se află într-un punct critic. Au fost 2 ani pierduţi, 2 ani de instabilitate, de criză economică şi sanitară în care milioane de români au fost abandonaţi de stat. Suntem într-un punct critici care necesită o decizie fundamentală”, a afirmat Ciolacu.

Acesta a afirmat că ”PSD e cel mai responsabil şi stabil partid din România”.

”De aceea, PSD trebuie să facă o alegere în acest moment, iar alegerea era următoare, vom continua să criticăm o guvernare ineficientă sau ne folosim priceperea şi experienţa pentru a stabiliza ţara.

Am acceptat acum această provocare pentru că PSD nu fuge de responsabilitate. Am decis să intrăm cu prima linie a partidului. Am venit cu profesionişti care au performat în mediul privat. Am venit cu medici de excepţie”, a mai declarat Ciolacu.

Potrivit acestuia, ”PSD ştie să guverneze”.

”Am demonstrat-o întotdeauna mai ales când am venit să reparăm dezastrul altor guvernări (…) România are nevoie de un nou drum în care statul are grijă de cetăţenii săi, în care munca este răsplătită. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat în România în ultimii doi ani. În pandemie cei bogaţi s-au îmbogăţit şi mai mult”, a mai afirmat Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here