Caută
Close this search box.

Medic: Certificat verde pentru orice activitate și nu aveam 3000 de morți pe săptămână

certificatul verde

Medicul Vasi Rădulescu critică decizia ”conducătorilor de doi lei” de a respinge în Senat certificatul verde pentru a-și menține scaunul cald, subliind că introducerea acestuia pentru orice activitate ar fi dus la un număr de 300.000 de persoane vaccinate pe zi, iar ”într-o lună era totul rezolvat”.

”Când ai o situație care-ți pune în pericol toți locuitorii țării, omorându-ți 3.000 pe săptămână, adică fix cât un sat, iar tu o dai cotită în jocuri politice, în evitarea elegantă a unei discriminări închipuite, în salivarea după veșnicul ciolan, în menținerea scaunului cald, fără să iei prompt niște măsuri care să-ți protejeze locuitorii, chit că-i vei deranja pe unii care oricum ar merita un duș rece cu furtunul la pielea goală, în piața publică, asta înseamnă țară cu niște conducători de doi lei.
Certificat obligatoriu pentru orice activitate -> 100-200-300.000 de oameni vaccinați pe zi -> într-o lună era totul rezolvat”, a scris medicul pe Facebook.

Proiectul de lege care prevede introducerea certificatului verde COVID pentru personalul medical, dar și în cazul instituțiilor publice, inclusiv Parlamentul, și în clădirile de birouri a fost respins de Senat la un singur vot.

Citește și: Aproape 83.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

Proiectul a mers la Camera Deputaților, care este cameră decizională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri