Caută
Close this search box.

Nicușor Dan îi transmite ministrului Finanțelor: „Să nu se bazeze pe informații de la Firea, care își minte și colegii de partid”

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, i-a transmis un mesaj ministrului de Finanțe, Adrian Câciu, cerându-i să nu se bazeze pe informațiile de la Gabriela Firea, „care pare să-și mintă și colegii de partid, nu doar bucureștenii”. Solicitarea a fost făcută înainte de întâlnirea pe care Dan și Câciu o vor avea, subiectul fiind termoficarea din București.

Ajutorul pe care Guvernul l-ar putea acorda Primăriei București pentru a acoperi o parte din cheltuielile cu termoficarea capitalei a fost subiectul întâlnirii de sâmbătă dintre primarul Nicușor Dan și premierul Nicolae Ciucă.

Edilul afirmă că își dorește și o întâlnire cu ministrul de Finanțe pentru a-i prezenta chestiunile financiare care privesc Primăria Capitalei, astfel încât reprezentantul Guvernului „să aibă informațiile direct de la sursă”.

„E important un dialog direct, fiindcă domnul ministru nu se poate baza pe informațiile de la Gabriela Firea, care pare să-și mintă și colegii de partid, nu doar bucureștenii. Vreau să existe o bună colaborare între Primăria Municipiului București și noul Guvern, fiindcă trebuie să lucrăm împreună pentru interesul bucureștenilor. Provocarea de conflicte și utilizarea de poziții ministeriale pentru ambiții personale, așa cum face deja din primele zile fostul primar al Capitalei, va dezgusta foarte repede cetățenii”, a explicat Nicușor Dan prin intermediul unui mesaj pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri