Caută
Close this search box.

Mihai Făgădaru, militant antivaccinist, fostul soţ al actriţei Ioana Picoş, a murit de Covid

mihai făgădaru

Părintele Visarion Alexa scrie în această dimineață că s-a stins din viață Mihai Făgădaru – un om apropiat de Biserică, după cum reiese și din profilul de pe rețelele de socializare: „S-a stins Mihai Făgădaru în noaptea asta. Domnul să-l odihnească. Sunt fără cuvinte…”

În toată această perioadă de pandemie, Făgădaru s-a numărat printre promotorii mesajului antivaccin, luând parte la manifestațiile împotriva măsurilor de protecție. Ultima sa postare pe contul de facebook este din 30 octombrie, de la un protest din Piața Universității din București, pe tema impunerii certificatului verde.

În acest video, senatoarea Diana Șoșoacă îl întreabă pe Făgădaru despre părerea sa privind legea care vizează impunerea certificatului verde.  Contul lui Făgădaru e plin de filmulețe și mesaje antivaccin/anti măsuri de protecție.

Ironia sorții, cu câteva zile în urmă Făgădaru s-a îmbolnăvit de Covid-19, fiind internat în stare gravă la spital. Fosta lui soție, actrița Ioana Picoș a postat joi seara un mesaj, în care arăta că Făgădaru se afla în stare foarte gravă.

Cei doi aveau împreună două fetiţe gemene.

„De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe.

Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare. Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!”, a scris Ioana Picoș pe contul ei de facebook.

În explicațiile adresate celor îngrijorați de soarta lui Făgădaru, aceasta confirmă că Făgădaru era bolnav de Covid-19 și că starea lui se agravase foarte repede.

Potrivit informațiilor G4Media, Făgdaru s-ar fi tratat inițial acasă, iar la spital ar fi ajuns în stare foarte gravă.

Reamintim că Mihai Făgădaru a fost subiectul presei de scandal, anul trecut, după ce a divorțat de actrița Ioana Picoș, cu care avea doi copii, gemeni, și pe care o acuza de adulter. La rândul ei, Ioana Picoș a spus că nu mai trăia cu Făgădaru din 2018, pentru că era violent. Ioana Picoș este cuoscută din serialele difuzate de ProTv: „La Bloc”, „Iubire şi onoare”, „Narcisa: Iubiri nelegiuite”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri