Ministrul de Interne, Lucian Bode, a reacționat vineri în legătură cu cazul polițistului din IPJ Giurgiu, care i-a cerut comandantului său să îi dea un porc de 160 de kg de Crăciun, în urma unei farse a colegilor.

„O astfel de acțiune a unor nefericiți rămâne în categoria „și polițiștii au umor”, a declarat Bode, potrivit Agerpres.

„Poliţiştii au umor. Am văzut şi eu această cerere (…) În aceste momente, în care structurile MAI sunt în prima linie în ceea ce priveşte lupta cu pandemia şi acţionăm cu peste 25.000 de efective în fiecare zi, când acţiunile noastre pe linia combaterii infracţionalităţii dau rezultate, o astfel de acţiune a unor nefericiţi, să spun aşa, rămâne în categoria şi poliţiştii au umor (…) La MAI nu aprobăm glume”, a spus Bode, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliştilor cu ocazia preluării mandatului de către noul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, potrivit Agerpres.

Un polițist din IPJ Giurgiu i-a cerut comandantului său să-i dea un porc de Crăciun, în urma unei farse a colegilor.

Mai mult, „victima” a fost sfătuită de farsori să ceară un porc pe măsura vechimii sale în Poliție.

Omul legii a crezut această glumă și a întocmit un raport, care a ajuns la comandant.

Cu o vechime de 4 ani în Poliție, bărbatul a cerut un porc de 160 kg.

Comandantul a demarat o anchetă, după ce a văzut raportul ieșit din comun, încercând să-i identifice pe agenții care s-au ținut de glume. Aceștia din urmă riscă să fie sancționați, dacă se dovedește că au încălcat anumite reglementări interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here